Paylaş

Derince’deki berber esnaflarıyla toplantılarını sürdüren Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Esnaflarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli” dedi

Berberlerle İkinci Toplantı

İlçeye birbirinden önemli eserler kazandırmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu çalışmalarla beraber vatandaşlarla da sık sık bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu kapsamda Yelken Kafe’de düzenlenen programda Derince’deki berber esnaflarıyla ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın’ın da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Aygün, konuklarına projelerini anlattı.

İstişareler Devam Ediyor

Derincelilerle her fırsatta bir araya gelerek fikir alış-verişinde bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “İlçemizde vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ederek, toplantılar düzenleyerek istişarelerimizi sürdürüyoruz. Halkımızın öneri ve talepleri doğrultusunda projelerimize yön veriyoruz. Bu anlamda esnaflarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Sizlerle gönül birliği içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.