Paylaş

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda yarıyıl tatiline giren öğretmen ve öğrencilere yayınladığı mesajla güzel ve sağlıklı tatiller diledi.

Başiskele’de eğitime ve geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Yüzyılı’na sağlam ve emin adımlarla girdiğimiz bu güzel günlerde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın birinci dönemini başarılı bir şekilde geride bırakan tüm öğrenci kardeşlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bir dönem boyunca göstermiş olduğunuz emeğin karşılığı olan karnelerinize kavuşmanın heyecanını sizlerle birlikte yaşıyorum. Bugün aldığınız karneler yalnızca bu dönem yaptığınız çalışmaları değerlendiren bir gösterge olduğunu unutmayınız. Önemli olan bu verileri doğru kullanıp pekiyiye yol alabilmenizdir. Heyecanınızı paylaşıyor ve hepinizle gurur duyuyorum.

Şimdi tatil yapma zamanı. Bunu fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorum. Bu dönem boyunca “Gençlerle Baş Başa” programlarımızla sık sık öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik.  Güzel anılar biriktirdik, birbirimiz ile çok güzel ve verimli vakitler geçirdik. Kariyer Buluşmaları programlarımızla ilçemizin önemli sektörlerinin temsilcileriyle sizleri buluşturarak gelecek planlarınıza ışık tutmayı sağladık.  Hepiniz bizim için birer hazinesiniz. Bizim görevimiz Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olarak gördüğümüz siz değerli kardeşlerimizin yarınlarını daha güzelleştirmek için her türlü donanım ve imkana sahip olmanızı sağlayabilmektir. Bu bilinçle eğitim sürecinizin başlangıcından sonuna kadar yanınızda olmaya ve sizlere destek olmaya devam edeceğiz.

Bu yarıyıl tatilinde bolca dinlenin, ailenizle hoşça vakitler geçirin ve arkadaşlarınızla eğlenceli oyunlar oynayın. Âlâ Mekanımız, Çocuk Kütüphanemiz, Kitaphanemiz ve Gençhanelerimiz bu tatilde de hizmetinizde olmaya devam edecek. kitap okumaya ve çeşitli etkinlik ve atölye çalışmalarına katılmaya bekleriz.  Spor okullarımız, müzik okullarımız, Gençhanelerimiz yarıyıl tatilinde de siz değerli kardeşlerime hizmet verecek. Kısa bir mola verdiğiniz bu dönemde ilçemizin dört bir köşesindeki Gençhanelerimizde gerçekleştireceğimiz dolu dolu çocuk atölyelerine katılımlarınızı bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi daha güçlü ve daha müreffeh kılacak, geleceğimizi ellerinde yükseltecek tüm öğrencileri kardeşlerimizi ve onları bir fidan gibi özenle yetiştiren idealist, çalışkan ve fedakâr öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor; mutlu, huzurlu, verimli ve sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.