Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Leyla Atakan Şehir Kütüphanesinin açılışı öncesinde binlerce İzmitli Belediye önünde toplanarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayınca açılış miting havasında gerçekleştirildi.

İzmit Belediyesinin gençler için yeni sosyal yaşam alanı olarak oluşturduğu Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu açılış alanına giderken binlerce İzmitli tarafından karşılandı. Kemal Kılıçdaroğlu kendisini büyük bir ilgiyle karşılayan İzmitlilere seslendi. Halkın büyük ilgi gösterdiği açılış adeta mitinge dönüştü.

“TÜRKİYE’NİN UMUDU”

CHP Genel Başkanı miting havasında gerçekleştirilen konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ettiğini belirtti. Başkan Hürriyet de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na İzmitlilere hitap etmesi için mikrofonu takdim ederken ‘Türkiye’nin umudu’ ifadelerini kullandı.

“ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Belediye başkanımız İzmit’te çok güzel işlere imza atıyor. İzmit’in hak ettiği ve yıllardır yapılmayan hizmetler artık yapılıyor. Leyla Atakan ismi bir marka. Belediye başkanımız da o isme yakışır çalışmalar yapıyor. Bir eksiğimiz var o da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığıdır. Büyükşehiri de kazanmamız lazım. Büyükşehir belediyesini de kazanacağız. Kazandığımızda da Kocaeli için çok daha güzel hizmetler yapacağız.

“YENİ VE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ”

Hiç endişe etmeyin. Hakkı hukuku ve adaleti bu ülkeye ya getireceğiz ya getireceğiz. Herkesin hukukunu savunacağız. Birlikte mücadele edeceğiz. Bu ülkede yüzbinlerce ailenin suyu, doğalgazı kesildi. İktidara geldiğimizde kimsenin doğalgazı, suyu kesilmeyecek. Herkes insan onuruna yakışır şekilde yaşayacak. Yeni ve güzel bir başlangıç yapacağız. Herkesin huzur içerisinde yaşadığı Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

“HÜRRİYET’İ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Şimdi sıra Türkiye’ye bu hizmetleri götürmek. İşimiz kolay değil ama çetelere karşı santim geri atmayacağız ve mücadele edeceğiz. Onlar baskılarıyla bizim geri adım atacağımızı sanıyorlar. Bizim verilmeyecek hesabımız yoktur. Biz Kuvayi Milliye geleneğinden geliyoruz. Bayrağımız ve vatanımız var. Açılışını yapacağımız kütüphanede gençler düşüncelerini yarıştıracak. Kütüphaneler çok önemli, kreşler çok önemli. Bu hizmetleri İnşallah sürekli hale getireceğiz. Belediye başkanımızı hepinizin huzurunda bir kez daha yürekten kutluyorum” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ KILIÇDAROĞLU KESTİ

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından protokol üyeleri Leyla Atakan Şehir Kütüphanesinin açılış programına geçti. Kemal Kılıçdaroğlu, açılışta da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşma sonrasında da açılış kurdelesi kesildi ve ardından Kılıçdaroğlu Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi ve YouTube Stüdyosunu gezdi. Kütüphane içinde yer alan toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, ardından YouTube Stüdyosunu inceleyerek yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.