Paylaş
Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır, Türklerin kendilerine yağmacı, adam kayırmacı toplumları örnek almaya devam ettiği sürece acı çekmeye mahkum olacağını söyledi. Çakır: “Türkler, kendilerine yağmacı, adam kayırmacı toplumları örnek almaya devam ettiği sürece acı çekmeye mahkum olacaktır.”
Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır, Türklerin kendilerine yağmacı, adam kayırmacı toplumları örnek almaması gerektiğini kaydetti.
Başkan Çakır, Türkiye’nin bir haftayı aşkın süredir büyük bir acıyla mücadele ettiğini belirtti.
“BİZLER BÜYÜK BİR MİLLETİN MENSUPLARIYIZ”
Yediden yetmişe herkesin seferber olduğunu anlatan Çakır, “Biz geçmişi ve tarihiyle oldukça büyük bir milletin mensuplarıyız. Dünyaya nizam vermiş, çağ kapatıp, çağ açan, nice medeniyetler kurmuş büyük bir milletin torunlarıyız. Elbette el birliğiyle bu dönemi de aşacağız. Yeter ki hatalardan ders çıkartmasını öğrenelim.” dedi.
“ACI ÇEKMEYE MAHKUM OLACAĞIZ”
Başkan Çakır, bunun için Türk milletinin acilen özüne dönmesi gerektiğini dile getirerek, “Türkler, ülkelerin parayla değil liyakat, adalet ve akılla yönetilebileceğini geçmişte Avrupa’ya öğretmiştir. Bunu başaran Türkler, kendilerine yağmacı, adam kayırmacı  toplumları örnek almaya devam ettiği sürece acı çekmeye mahkum olacaktır.” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.