Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde esnaf ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Esnaflarla proje ve çalışmalarını paylaşan Başkan Aygün, Derince’ye değer katan çalışmalara hep birlikte imza attıklarını ifade ediyor

YAVUZ SULTAN MAHALLESİ

İlçeye değer katan birbirinden önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Belediye Meclis Üyesi Hamza Macit ile birlikte Yavuz Sultan Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki desteklerinden dolayı esnaflara tek tek teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

KATILIMCI YÖNETİM VURGUSU

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ilçede hizmet veren berberler ile bir araya geldiği buluşmada proje ve çalışmaları paylaşarak, esnafların görüş ve önerilerini aldı. Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın’ın da hazır bulunduğu toplantı son derece verimli geçti. Başkan Aygün hafta sonu gerçekleşen bir diğer esnaf buluşmasında ise Meclis Üyesi Kenan Yalçın ve Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit’in de yer aldığı buluşmada Denizciler Caddesi esnafları ile bir araya geldi. Esnaflara teşekkür eden Başkan Aygün, “Katılımcı yönetim anlayışı ile Derince’mizi hep birlikte yönetmeye devam ediyoruz” dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir