Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Bakanımızın destekleriyle ilçemizde yaptığımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk” dedi

GENÇLİK VE SPOR MERKEZLERİ

Hizmete sunduğu Gençlik ve Spor Merkezleri ile gençliğe yönelik projelerin mimarı olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerle alakalı bu kez Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. İstanbul Bakırköy’de yer alan İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmede Bakan Bak ve Başkan Aygün, başta Gençlik ve Spor Merkezleri olmak üzere Derince’de hayata geçen ve bundan sonraki süreçte yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Bakanımızın destekleriyle ilçemizde yaptığımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri ve ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

EĞİTİM VE SPORA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Başkan Aygün yönetiminde Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hayata geçtiği Derince’de hizmete sunulan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ve Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi, yoğun ilgi görüyor. Çocuklar ve gençlerden büyük ilgi gören merkezde çeşitli branşlarda spor, sanat ve değerler eğitimi veriliyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öncülüğünde önümüzdeki süreçte Çenedağ Spor Merkezi ile Yavuz Sultan Gençlik Merkezi’nin de tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor. Gençlik ve spor merkezleri projeleriyle eğitim ve spora yeni bir bakış açısı kazandıran Başkan Aygün, ayrıca ilçenin 16 ayrı bölgesine spor sahaları inşa ederek çocuklar ve gençlerin hizmetine sundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.