Paylaş

Başiskele’de Büyük Zafer’in 101. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Başiskele Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Garnizon Komutanı Deniz Yarbay İbrahim Hakkı Er’in çelenk sunumu yaptığı törene,  kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş da yoğun katılım gösterdi.

COŞKULU FENER ALAYI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Başiskele Sahil’de fener alayı yürüyüşü düzenlendi.

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen yürüyüşe Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları üyeleri, ve çok sayıda vatandaş katılırken; katılımcılar ellerinde Türk bayrakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ve meşaleler ile yürüdü.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Başiskele Sahil Kafe önünden başlayan fener alayı yürüyüşü, Liman Caddesi üzerinden devam ederek iskelenin yanında bulunan çeşmede son buldu.

Klasik otomobillerin de konvoy halinde katıldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. Etkinlik, katılımcıların hep birlikte İstiklal Marşı’nı okumasıyla sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.