Paylaş

Kıymetli Hemşehrilerim, 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde Şehrimizin geleceğini etkileyecek önemli bir karar vereceğiz. Tüm hemşehrilerimi Saadet Partisi’nin il, ilçe Belediye Başkanı, Belediye meclisi üyesi adaylarına oy vermeye davet ediyorum. Saadet Partisi olarak bu seçimlerde size menfaatçiliğin, kayırmacılığın, israfın, savurganlığın, yozlaşmanın, hesaplaşmanın aksine; daha iyi bir yönetim anlayışı ve milli görüş belediyeciliği teklif ediyoruz.Yani artık öze dönme vaktidir diyoruz.

 Saadet Partisi, yerel yönetimlerde her zamanki gibi ‘Adil Düzen’ ilkesini temel alarak yönetimde adaleti, katılımı ve şeffaflığı esas alacaktır. Yereldeki sorunları birlik ve dayanışma içinde çözecek, adil bir paylaşım ve yönetim anlayışını benimseyecek, katılımcı istişare ile halkımızın refahını en üst düzeye çıkaracağız.

 Saadet Partisi olarak ‘Hak Temelli Yönetim  anlayışı diyoruz. ‘’Hak Temelli Yönetim” anlayışımız, yerel yönetimlerde adalet ve şeffaflığı esas alarak halkın ihtiyaçlarına hak temelinde yaklaşmayı gerektirir.   Saadet Partisi olarak bu anlayışı benimseyerek belediyelerin yönetiminde ve hizmet sunumunda yeni bir dönem başlatacağız.  Belediyelerimiz sadece kaldırım  döşeyen  kurumlar olmaktan çıkarıp, halkın aktif katılımıyla şekillenen, halkın ihtiyaçlarına öncelik veren, halkın refahını artıran ve nihayetinde haklıya hakkını eksiksiz veren dinamik yapılar hâline gelecek.  Bu anlayış ile; birlikte düşünecek, birlikte yürüyecek, birlikte yöneteceğiz.” 

Sende bu düzen değişsin diyorsan iradene sahip çık, Şehrini emin ellere teslim et diyoruz. Bu anlayışla pazar günü yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinin başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzeri tüm ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.