Paylaş

Seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak gezerek sürdüren CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, ekibiyle birlikte bugün Ataevler Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterip bağrına bastığı Merttürk, 31 Mart için destek istedi.

F. Deniz Karamert/ 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk seçim çalışmalarına dur durak bilmeden aralıksız sürdürüyor. CHP Kartepe SKM tarafından organize edilen programlar çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Merttürk, bugün ekibiyle birlikte Ataevler Mahallesi’nde saha çalışması yaptı. Esnafı ziyaret eden, hanelerin kapısını tek tek çalan, sokakta vatandaşla ayak üstü sohbet eden Merttürk, hemşehrilerine seçim beyannamesinde yer alan projelerinden bahsetti, sorun talep ve önerileri dinledi, 31 Mart için ekibi ve kendisi için destek istedi.

TAM KADRO SAHADALAR

SKM tarafından hazırlanan çeşitli programlarda Kartepeli hemşehrileri ile buluşan Merttürk’e CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak ve İlçe Yöneticileri, CHP SKM Başkanı Av. Başar Değer, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. Tam kadro Ataevler Mahallesi’nde saha çalışması yürüten, esnafı ziyaret eden, hanelerin kapısını tek tek çalan, sokakta vatandaşla ayak üstü sohbet eden Merttürk ve ekibi, hemşehrilerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek notlarını aldılar. Tam kadro sahada bulunan CHP’liler 31 Mart için hem Kartepe’nin Kızı Nilay Merttürk’e hem de meclis üyesi adaylarına destek istediler.

MERTTÜRK, “KARTEPE’MİZİ HEP BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Kartepe’mizin her köşesine dokunmaya, her hemşerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz diyen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, ” Bugün de ekibimizle birlikte Ataveler Mahallesi’nde saha çalışması yaptık. Sorunlarını, talep ve önerilerini dinledik. Seçim beyannamemizde yer alan Kartepe’mize dair projelerimizden bahsettik. Kartepe’ye hizmet için çıktığımız bu yolda hemşehrilerimizin bizlere göstermiş olduğu ilgi, alaka ve samimiyet bizlere güç veriyor. Onlardan aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz, yorulmadan umutla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önemli olan konumumuz, yetkinliğimiz değil, yüreklerde olmamız. Bugün burada, kendi mahallem olan Ataveler’de görüyorum ki kıymetli hemşehrilerimin o güzel yüreklerinde yer edinmişiz. Kartepe’de hep birlikte yeni bir sayfa açacağız. Sözümüz var Kartepe! Ekibimle birlikte yüzlerini kara çıkarmayacağız. Daha yaşanabilir bir Kartepe için çalışacak, Kartepe’mizi hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.