Paylaş

Bu yıl beş ayrı eğitim merkezinde ilçe halkına hizmet verecek olan Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) kayıtlar 5 Eylül’de başlıyor

Ücretsiz Kurslar Düzenleniyor

Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Merkezi ile birlikte eğitime yönelik projeler çerçevesinde hizmet verdiği Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) yeni dönem öncesinde kayıt süreci başlıyor. Bu yıl DER-MEK bünyesinde düzenlenecek olan kurslar kapsamında ilçe halkına ücretsiz olarak hizmet verilecek. Dikiş kursundan ahşap boyama kursuna, takı tasarım kursundan filografi kursuna kadar birçok branşta gerçekleşecek olan kurslara Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Son Başvuru 23 Eylül

DER-MEK bünyesinde beş ayrı eğitim merkezinde düzenlenecek kurslar için 5 Eylül tarihi itibarıyla Kusachi, Yenikent, Çınarlı, Fatih ve Mersincik merkezlerinde kayıtlar alınmaya başlanacak. Son başvuru tarihi 23 Eylül olarak belirlenen kayıt sürecinin ardından usta öğreticiler tarafından eğitimler verilecek. Kurslarla ilgili bilgi edinmek isteyen vatandaşların 223 10 11 ve 233 39 53 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.