Paylaş

 

İzmit Belediyesi Down Cafe’de özel gereksinimli bireyler için düzenlenen programda Yeşilova Çınar Çocuk Evi öğrencileri ile özel gereksinimli bireyler bir araya gelerek birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi adına Down Cafe’de başlattığı özel etkinlik programı Aralık ayında da sürüyor. İzmit Belediyesi her ay birbirinden renkli ve eğlenceli programlarla özel gereksinimli bireylerin ve ailelerin yüzlerini güldürürken gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.

DANS ETTİLER, PASTA KESTİLER

Her gün farklı bir etkinliğin yapıldığı Down Cafe’de, İzmit Belediyesi Yeşilova Çınar Çocuk Evi’ndeki minik öğrenciler ile özel gereksinimli bireyler bir araya geldi. Program kapsamında birlikte şarkılar söylendi, danslar edildi ve pasta kesildi. Çınar Çocuk Evi öğrencileri, özel gereksinimli bireylere isimlerinin yazılı olduğu bileklik hediye etti.

TÜM İZMİTLİLER DAVETLİ

Ayın her günü 16.00-18.00 arasında yapılan etkinliklerle özel gereksinimli bireylerin hem sosyal becerileri gelişiyor hem özgüvenleri destekleniyor. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ailelerin de oldukça memnun kaldığı etkinliklere tüm İzmitlileri davet etti.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir