Paylaş

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur İzmit Yürüyüş Yolu’nda halkın nabzını tuttu.
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bugün ilk olarak MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’u ziyaret etti. Milletvekili Sancaklı ilçe ziyaretinin ardından yürüyüş yolu boyunca MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve yönetimi, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve yönetimi olmak üzere vatandaşlara bayrak dağıttı. MHP Kocaeli Teşkilatı, Kocaelili vatandaşların sorunlarını dinleyerek gerekli notları aldı.

***
“MHP’DE TEMPO ARTACAK”
Yürüyüş Yolu’nda Kocaeli halkının nabzını tutarak vatandaşlara bayrak armağan eden MHP Milletvekili Saffet Sancaklı; “Milliyetçi Hareket Partisi, tüm Türkiye’de bölge bölge ilçe ilçe olmak üzere hep sahada. Her geçen gün MHP Kocaeli’de de tempo artacak, girmediğimiz ev girmediğimiz sokak kalmayacak.

***
“SANDIKTAN GALİBİYETLE ÇIKACAĞIZ”
Her gün, Kocaeli’nin her ilçesinde programlar düzenliyoruz. Ben de programlara elimden geldiğince katılmaya özen gösteriyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Teşkilatı büyük bir ailedir. Ailemize vatandaşlarımızı davet etmek adına elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’de gücüne güç katarak, sandıktan galibeyetle çıkacağına inanıyorum.” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.